Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Champignonroerbakschotel recept
Champignonroerbakschotel recept

Champignonroerbakschotel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de zilvervliesrijst. Vang een beetje kookrijstwater op en giet de rest af. Verhit de olie in een wok en roerbak op hoog vuur de champignonroerbakmix 5 minuten. Voeg de boemboe toe en laat deze smelten. Schep de Chinese kool en de tofureepjes erbij en laat de kool al omscheppend slinken. Voeg eventueel een beetje van het rijstwater erbij als het te droog wordt. Schep de rijst erbij en roerbak nog 5 minuten. Strooi tenslotte de pinda's er overheen.

Allergenen Informatie

Voor dit champignonroerbakschotel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven