Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Eiercurry recept
Eiercurry recept

Eiercurry


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de rijst volgense de aanwijzingen op de verpakking. Kook de eieren in 8 minuten hard en laat ze schrikken onder koud stromend water. Pel de eieren.
Verhit de olie en fruit hierin de ui. Bak de roerbakmix 3 minuten mee op middelhoog vuur. Roer de tomatenpuree en currypasta door de roerbakmix en bak het geheel 1 minuut.
Schenk de kokosmelk bij de roerbakmix en leg de eieren erop. Serveer direct. Lekker met gefruite uitjes.

Serveersuggesties

Geen currypasta in huis? Een eetlepel sambal badjak en twee theelepels kerripoeder geven ook een lekkere kruidige smaak.

Allergenen Informatie

Voor dit eiercurry recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven