Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Geroerbakte snijbonen met fetakaas en tomaatjes


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Wok de gesneden snijbonen. Als je dat liever wilt, kan je ze ook even 10 minuten koken, zodat ze gelijk al zachter zijn en korter geroerbakt hoeven worden. Wel regelmatig omhusselen, zodat ze overal een beetje glazig en bruin worden.
De tomaatjes ook lekker mee roerbakken, zodat het velletje een beetje knapt. Of in een koekenpan bakken.
Als je de fetakaas er de laatste 2 minuten meeroerbakt, dan smelt het een beetje, maar dan blijf je de blokjes zien. Wil je dat het een mengsel wordt, dan langer mee laten bakken en dan komt de fetakaas overal.
Je kan er ook mozzarella voor in de plaats gebruiken, maar de niet-buffelmozzarella (goedkopere pakjes) worden taai en sliertig.

Voordat je het serveert aan de mensen, de pijnboompitjes erover heen strooien. Dan zijn ze nog lekker knapperig.

Eet smakelijk!

Serveersuggesties

Je kan het eten met aardappels/krieltjes/aardappelpuree/pasta

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit geroerbakte snijbonen met fetakaas en tomaatjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven