Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Toemis andewi (roerbak van andijvie en garnalen) recept
Toemis andewi (roerbak van andijvie en garnalen) recept

Toemis andewi (roerbak van andijvie en garnalen)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de knoflook schoon en pers deze fijn.
Maak de lombok schoon en snij deze in dunne ringetjes.
Maak de ui schoon en snipper deze fijn.
Maak de andijvie schoon en snij deze in reepjes.
Maak de champignons schoon en snij deze in stukjes.
Pel de garnalen en spoel deze even na.
Fruit de knoflook, ui, lombok in een beetje olie.
Giet er een scheutje water bij, voeg er de salam, asem, trassi, gula djawa en de bouillonblok aan toe.
Voeg de andijvie champignons toe.
Schep het geheel goed door.
Voeg de garnalen door de kruidenmassa.
Bak de groente half gaar.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit toemis andewi (roerbak van andijvie en garnalen) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven