Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Vega aardappel/prei-schotel recept
Vega aardappel/prei-schotel recept

Vega aardappel/prei-schotel


Ingrediënten


Bereidingswijze


De oven voorverwarmen op 200 graden (onder- en bovenwarmte). Aardappelen schillen, wassen,in stukken snijden en koken in zout water. Tijdens het koken van de aardappelen de sjalot fruiten. De prei en de selderij wassen, in stukjes verdelen, beetgaar koken en afgieten. De plakjes rookkaas en de rookworst in stukjes verdelen. De aardappelen afgieten en fijnstampen. De boter, de gefruite sjalot, de stukjes kaas en de stukjes rookworst door de puree roeren. Indien nodig peper en zout toevoegen.
Ovenschaal invetten. Vullen met de helft van de puree dan daarop de helft van het groente-mengsel en tenslotte daarbovenop de mix van de resterende puree en groente.
De schaal 20 minuten in het midden van de oven op een rooster plaatsen.

Serveersuggesties

Niet vegetariers kunnen naar behoefte gewone rookworst gebruiken.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit vega aardappel/prei-schotel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven