Cataplana Portugal

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. Snijd de in blokjes.
  2. Snijd de in blokjes.
  3. Pel en snipper de .
  4. Pel de knoflook.
  5. Maak de 's schoon en snijd ze fijn.
  6. Verhit in een pan en braad de op hoog vuur aan.
  7. Draai het vuur lager en bak de gaar in 15 minuten.
  8. Fruit de ui, knoflook en tot de ui glazig is en voeg dan de toe.
  9. Laat het even mee bakken.
  10. Voeg dan de , , , , , en toe.
  11. Laat het op hoog vuur inkoken.
  12. Voeg dan de toe.
  13. Laat ze 2 minuten mee koken.
  14. Garneer het gerecht met .
25
25
25

Ook lekker om te maken

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in wijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in chorizo
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • garnalen is niet geschikt voor een schaaldieren-intollerantie
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (5)

Cataplana Portugal heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 5 recensies
RESET

Heerlijk recept, ik heb er wel wat zaken aan toegevoegd, zoals spitskool, witte bonen en (heel klein beetje) speculaaskruiden. Hele lekkere combi, wel rustig aan doen met de citroen, in combi met de w... Lees reactie
Yvon 24 maart 2013
Een mooi recept lekker pittig, ik heb er geen zout aan toegevoegd het is stevig genoeg van alle ingrediënten.
jaccor 18 juni 2012
Te veel tabasco en de smaak is mij wat te zuur. Heb veel lekkerdere geproefd. Op naar een ander recept dus.
Jacqueline 14 juni 2012
Zeer goed basisrecept. Uiteraard kan degene die kookt ook varieren met de ingredienten. Wat gekookte krieltjes op het laatst erin of tomaten toevoegen is geen probleem. Volgens mij is dit ook een gere... Lees reactie
17 september 2011
Inderdaad heel erg lekker!
19 juli 2011

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
228 kcal
11%912 kcal
Vetten
7 g.
10%28 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
1%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
1%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
18 g.
7%72 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Cataplana Portugal