Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gebakken paling met laurierblaadjes recept
Gebakken paling met laurierblaadjes recept

Gebakken paling met laurierblaadjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Rol de gewassen en droog gedepte paling door de bloem en bak ze in de olie rondom goudgeel. Verwarm de oven voor op 200 graden C. Neem de vis uit de pan en leg ze in een ovenschaal. Leg tussen de moten een half laurier blaadje en een half schijfje citroen. Bestrooi de vis met zout en peper. Zer de schaal afgedekt met aluminiumfolie in het midden van de oven en neem na 1 5 min. het aluminiumfolie weg en bak nog ca. 5 min. Controleer of de paling gaar is. De vis moet gemakkelijk van de graat loskomen. Laat de schaal in de uitgeschakelde oven staan tot de vis gaar is. Verwarm de doperwten. Leg de vis op een voorverwarmde schaal, schep de doperwten eromheen en garneer met schijfjes citroen. Serveer met gekookte krieltjes.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gebakken paling met laurierblaadjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven