Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hot prawns recept
Hot prawns recept

Hot prawns


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pepers en knoflook fijn malen in de keukenmachine. Deze kruidenpasta aanbakken in een beetje olie, daarna de garnalen in de schil meebakken in de wok. Voortdurend omscheppen tot ze stevig zijn en bijna gaar. 3 eetlepels oestersaus en 1 eetlepel vissaus toevoegen. Wok op de kant houden en de suiker laten smelten, daarna omscheppen. Vers fruit: De suiker, schilrasp en de gember over het fruit strooien en 1 uur laten marineren. Grill de plakken, fruit 2 minuten aan iedere kant op de grill.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit hot prawns recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven