Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Kepiting Goreng belazerd


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kabeljauwfilet, uien, knoflookteentjes en prei fijnsnijden.
In olijfolie of margarine de kabeljauw met bouillonblokje, zout en peper bakken. Dan garnalen toevoegen.
In aparte pan uien, prei, knoflook met geklutste eieren bakken.
Gebakken Kabeljauw en garnalen bij de gebakken ( roer) eieren voegen en goed door elkaar mengen.

Serveersuggesties

Heerlijk gerecht met fijne smaak dat met rijst geserveerd kan worden

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kepiting goreng belazerd recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Kepiting Goreng belazerd heeft een gemiddelde waardering gekregen van 4 / 10 in 1 recensie

  • Wat een flauwe hap heeft niets van de IndonesiŽ keuken groetjes jaccor
    Bezoeker gaf dit recept op 1 september 2015 2 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven