Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Kibbeling met remouladesaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng voor de remouladesaus, de augurk met 1-2 eetlepels augurkenvocht uit de pot, de kappertjes, de tuinkruiden door de mayonaise
Verhit de olie tot 180 graden.
Doe het bakmeel met 1 theelepel zout in een kom, Schenk er al kloppend het mineraalwater bij. Blijf kloppen tot een dik en glad beslag ontstaat.
Dep de visfilet goed droog en haal door het beslag. Laat de kibbeling meteen in de hete olie glijden en bak in 4.5 minuten goudbruin en gaar.
Laat de kibbeling uitlekken op vetvrijpapier en serveer met de remouladesaus, bestrooi met zout naar smaak.

Kibbeling smaakt ook goed met ravigottesaus.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kibbeling met remouladesaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven