Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Nijlbaarsschotel met tomatensaus recept
Nijlbaarsschotel met tomatensaus recept

Nijlbaarsschotel met tomatensaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Oven voorverwarmen op 180 C.
Broccoli in ruim water in ca. 4 minuten beetgaar koken.
Broccoli uit water scheppen en koud afspoelen.
Courgette in dunne plakken snijden en 2 minuten in zelfde pan even koken.
Broccoli in plakken snijden.
Ovenschaal invetten met 2 eetlepels olijfolie.
Vis droogdeppen en met peper en zout bestrooien.
2 eetlepels olijfolie in koekenpan verhitten en vis aan beide zijden 3 minuten bakken.
Bodem van schaal met 3 eetlepels tomatensaus bestrijken.
Courgette erop leggen.
Vis erop leggen en daar weer gesneden broccoli op.
Doorgaan tot alles op is.
Steeds kappertjes tussen lagen strooien.
De restje tomatensaus met wat kookvocht mengen en over schotel gieten.
Ovenschotel in ca. 20 minuten in midden van oven bakken.
Intussen pasta beetgaar koken volgens aanwijzingen op verpakking.
Bij ovenschotel serveren.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit nijlbaarsschotel met tomatensaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven