Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Paling goulandaise recept
Paling goulandaise recept

Paling goulandaise


Ingrediënten


Bereidingswijze


Leg de uitjes 2 min. in kokend water. Laat ze uitlekken. Smeld de boter in een pannetje. Bak hierin de uitjes, champignons en de vis even al roerend flink aan. Schenk er de wiitte wijn en bouillon bij. Voeg prei en basilicum en maak op smaak met peper en zout. Laat ca. 15 min. zachtjes koken met de deksel op de pan. Roer de eidooier door de slagroom en voeg dit al roerend van het vuur af toe aan de bouillon. Serveer direkt.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit paling goulandaise recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven