Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Paling in 't groen recept
Paling in 't groen recept

Paling in 't groen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Fruit de sjalot in boter in een pan, voeg de paling toe en bak hem aan alle kanten aan. Verwijder de boter uit de pan en giet de bouillon en de wijn op de vis. Laat enkele minuten op een zacht vuur sudderen. Blancheer de spinazie, laat goed uitlekken en mix fijn. Doe hetzelfde met de zurkel. Voeg de twee groenten bij de paling, samen met de citroenmelisse, oregano, tijm, koriander en dille. Laat 10 minuten zacht sudderen en bind nadien met room en eierdooier. Haal de pan van het vuur en voeg de dragon, salie, kervel en peterselie toe. Doe op het einde het citroensap erbij. Nog een tip: de vis mag niet helemaal klaar zijn. Je moet hem 's anderdaags nog kunnen opwarmen. Dan is de paling het best. Gebruik verse kruiden!

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit paling in 't groen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven