Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Piendang Ikan ketjap (licht pittige gekruide kabeljauwfilet) recept
Piendang Ikan ketjap (licht pittige gekruide kabeljauwfilet) recept

Piendang Ikan ketjap (licht pittige gekruide kabeljauwfilet)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de vis schoon.
Hak de knoflook fijn.
Snijd de lomboks in de lengte door.
Snijd de uien in 4-en. Pof deze even in een hete oven.
Zet het water op het vuur, voeg de boemboe’s en knoflook toe en laat dit aan de kook komen.
Voeg nu de uien en lomboks toe en kook dit ongeveer 10 minuten.
Voeg de vis toe in de pan en voeg de assem en ketjap toe.
Laat het geheel ongeveer 15 minuten koken
Verwijder voor het opdienen de blaadjes en stukjes laos.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit piendang ikan ketjap (licht pittige gekruide kabeljauwfilet) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven