Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Taughetti met zalm-roomkaas recept
Taughetti met zalm-roomkaas recept

Taughetti met zalm-roomkaas


Ingrediënten


Bereidingswijze


Zet een grote pan met ruim water op en breng deze aan de kook.
Snijd ondertussen ui, prei en champignons in kleine stukken.
Fruit deze kort in een pan waarin de olie verhit is.
Snijd zalm in kleine reepjes.
Voeg eerst de roomkaas toe en dan de reepjes zalm. Laat vervolgens de saus warm worden.
Zodra het water kookt, de taugé toevoegen. Opnieuw aan de kook brengen. Zodra het kookt, de taugé direct afgieten, let er goed op dat de taugé niet te lang in de pan zit. Eén minuut is ruim voldoende.
Giet taugé dan af. Schep op elk bord een flinke portie taugé en schep hierover de saus.
Heerlijk licht en smaakvol.
Geniet van een heerlijk knapperige variant op spaghetti.

Serveersuggesties

In dit gerecht wordt taugé gebruikt als vervanger van pasta (spaghetti bijvoorbeeld). Daardoor bevat het gerecht veel minder calorieën dan een normaal pasta gerecht. Volledige vervanging levert echt een volwaardige maaltijd op maar je kunt ook de pasta deels vervangen. Kook dan bijvoorbeeld de helft van de normale hoeveelheid pasta en meng hier 400 gram taugé bij vlak voor het afgieten. (4 personen) Tip: koop de taugé bij de toko, de supermarkt heeft meestal geen geschikte grotere verpakking.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit taughetti met zalm-roomkaas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven