Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Vis Kabeljauw casserole met venkel recept
Vis Kabeljauw casserole met venkel recept

Vis Kabeljauw casserole met venkel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Borstel de champignons schoon, maak de venkel schoon en snijd in vieren en snijd de tomaat door midden. Kook de krieltjes met wat zout gaar in ca. 20 min., giet ze af en meng er 15 gram boter door met 2 eetlepels peterselie. Verhit de rest van de boter in koekenpan en bak de ui ca. 5 min. Voeg de bouillon toe met de tomatenpuree. Voeg champignons, venkel, tomaat, vis, tomatenpuree, thijm toe en maak op smaak met zout en peper. Laat de vis in ca. 1 5 min. met de deksel op de pan zachtjes stoven. Strooi voor het serveren er de rest van de peterselie over.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit vis kabeljauw casserole met venkel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven