Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Visloempia recept
Visloempia recept

Visloempia


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe water met de bouillon in een pan en voeg er de kabeljauw aan toe, samen met de bosui en worteltjes. Laat zo kokende weg de vis gaar worden en de groenten. Doe dan alle vis en de groente in de keukenmachine en maal dit grof. Kruid de vis nog met viskruiden en chilipeper. Leg 3 dessertlepels op twee dubbel wontonvelletje. Rol er nu een loempia van. Plak hem dicht met ei of water. Frituur de loempia's in ca. 5 minuten bij 190 graden C. Lekker met vietnamese loempia saus of piri-piri saus

Allergenen Informatie

Voor dit visloempia recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Visloempia heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Klinkt lekker, ga het eens proberen:) Maar hoeveel loempia's maak je hier ongeveer mee?
    Bezoeker gaf dit recept op 12 augustus 2011 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven