Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zalmmoten met mascarpone recept
Zalmmoten met mascarpone recept

Zalmmoten met mascarpone


Ingrediënten


Bereidingswijze


De zalm kruiden met zout, peper en kardemon en met citroensap besprenkelen. De moten zo in een schaal leggen dat de smalle kanten naar het midden liggen. De wijn erbij gieten. Met magnetronfolie afdekken, 4 minuten bij 600 watt en 4 minuten bij 180 watt verhitten. De schaal moet in die tijd draaien. De mascarpone, wat citroensap, in dunne reepjes gesneden melisse, zout en peper door elkaar roeren. De zalm met de mascarpone en wat citroenmelisse serveren.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit zalmmoten met mascarpone recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven