Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zeewolf a la Philip recept
Zeewolf a la Philip recept

Zeewolf a la Philip


Ingrediënten


Bereidingswijze


Beboter de bodem van een liefst ovale schaal. Strooi daarover een bedje van fijngemaakte gemengde tuinkruiden. Leg daarop de zeewolf-filet en smeer deze aan de bovenzijde in met pikante mosterd. Strooi daarover heen de fijn gesnipperde gemberbolletjes en enig gembersap. Dek dit geheel af met geraspte worteltjes en als laatste paneermeel. Plaats hier en daar een toefje boter. Zet het geheel, eerst afgedekt met folie, in een op 220 graden C. voorverwarmde oven gedurende 20 minuten. Verwijder ongeveer halverwegen die tijd de folie. Serveer daarbij vers gekookte krielaardappeltjes en hele fijne worteltjes met botersaus en. . een goed glas witte wijn! Eet smakelijk.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit zeewolf a la philip recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven