Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Visballetjes met kerriepeentjes recept
Visballetjes met kerriepeentjes recept

Visballetjes met kerriepeentjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 C.
Verdeel de krieltjes over een met bakpapier beklede bakplaat, besprenkel met olijfolie en bak de krieltjes in circa 2 5 minuten goudbruin en krokant.
Schil en snijd de bospenen in schuine plakjes.
Verhit een scheut olie in een pan en bak de bospenen circa 5 minuten.
Voeg de kerrie toe en bak circa 2 minuten mee.
Voeg de doperwten en de gembersiroop toe en warm nog 3 minuten door.
Snijd de bosuitjes in kleine ringetjes.
Pureer de tongschar met een staafmixer fijn.
Schep de vis in een kom en roer de bosuitjes en de bloem erdoor. Breng op smaak met een beetje zout en peper.
Draai van de gepureerde vis balletjes ter grote van pingpongballetjes
Verhit een scheut olie in een koekenpan en bak de visballetjes in circa 5 minuten om en om goudbruin en gaar.
Rasp de snackkomkommers fijn.
Pel en snijd de knoflook fijn.
Meng de komkommers en de knoflook door de yoghurt.
Serveren:
Verdeel de krieltjes, groente en visballetjes over borden. Serveer de saus eroverheen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit visballetjes met kerriepeentjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven