Doe boter in een stoofpan en fruit de en knoflook hierin, bak het vlees rondom bruin en laat het stoven totdat het gaar is. Champignons(1 pond) fijn snijden en in een koekenpan bakken dan bij het vlees doen
Op smaak brengen met pindakaas(1 eetlepels) evt.
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
sambal kan sporen bevatten van pinda en Allergie in pindakaas
Gluten
sambal en pindakaas kan sporen bevatten van gluten en Allergie in ketjap
Suiker
ketjap past niet in een suiker-arm dieet.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
Geen overeenkomsten gevonden.
Koemelk
Geen overeenkomsten gevonden.
Mosterd
Sporen van mosterd kunnen voorkomen in azijn
Noten
Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal
Selderij
Geen overeenkomsten gevonden.
Lactose
Geen overeenkomsten gevonden.
Schaaldieren
Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal
Sulfiet
Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in azijn en champignons
Soja
pindakaas kan sporen bevatten van soja en Allergie in ketjap
Vis
Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal
Zoutarm
Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept (1)
Duvelkesvleis heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie RESET
Bedankt voor dit heerlijke recept... een aanrader...groetjes van gradapaulina
Gradapaulina 20 augustus 2013
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.