Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Duveltjesvlees recept
Duveltjesvlees recept

Duveltjesvlees


Ingrediënten


6

Bereidingswijze


Vlees met peper en zout bestrooien en aanbakken. Uien toevoegen en als deze glazig zijn de ketjap,azijn en ketchup toevoegen. Even laten doorbakken. De vers gesneden champignons erbij en roeren,zachtjes sudderen. Na 20 minuten de pindakaas, het zakje nasikruiden en de sambal erbij doen. 90 minuten laten sudderen. Op het laatst de flinke scheut slagroom of koffieroom erdoor roeren.

Serveersuggesties

Heerlijk bij frites met ijsbergsla. En ook bij rode koolstampot.

Allergenen Informatie

Voor dit duveltjesvlees recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Duveltjesvlees heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Een vraagje: Kan het ook met runderpoulet?
    Jenny gaf dit recept op 28 december 2013 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven