Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Jama´caans varkensvleespotje recept
Jama´caans varkensvleespotje recept

Jama´caans varkensvleespotje


Ingrediënten


Bereidingswijze


Vlees zouten en peperen. In de margarine in ca. 5 minuten rondom bruin bakken. Sap van fruitcocktail aanvullen met water tot 3 deciliter. 3 eetlepels citroensap, 2 eetlepels suiker en 3 eetlepels rum aan vlees toevoegen. Knoflook, kruidnagels, gember en laurierblad in kruidenei doen en in de pan leggen. Mengsel aan de kook brengen en het vlees in 5 kwartier gaar stoven. Dan fruitcocktail en slagroom erdoor roeren Vocht eventueel met ma´zena binden tot sausdikte.

Serveersuggesties

Serveren met rijst en boontjes, doperwtjes of bloemkool Het varkensvlees kun je ook vervangen door kipfilet in blokjes.

Allergenen Informatie

Voor dit jama´caans varkensvleespotje recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven