Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kalbfleisch nach zurcher art recept
Kalbfleisch nach zurcher art recept

Kalbfleisch nach zurcher art


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd het vlees in smalle repen. Pel en snipper de sjalotjes. Snijd de champignons in plakjes en bedruppel ze met citroensap. Verhit de olie en bak hierin in gedeelten het vlees snel rondom bruin. Strooi er zout en peper over, neem het uit de pan en houd het warm. Schenk het bakvet uit de pan. Verhit de boter en bak de sjalotjes en champignons ca. 3 minuten. Schenk de wijn erbij en laat die op hoog vuur inkoken tot ongeveer de helft. Roer de slagroom erdoor en laat die inkoken tot de saus iets is ingedikt. Roer het vlees erdoor en laat het snel door en door warm worden. Voeg naar smaak zout en peper toe. Strooi de peterselie erover. Geef er rösti bij.

Allergenen Informatie

Voor dit kalbfleisch nach zurcher art recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Kalbfleisch nach zurcher art heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie

  • Gewoon heerlijk! Maar persoonlijk vind ik het lekkerst met noedels en sla
    Tita gaf dit recept op 1 januari 2008 4 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven