Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kalfscake met pistachenoten recept
Kalfscake met pistachenoten recept

Kalfscake met pistachenoten


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snipper de uien en bak ze in een klontje boter. Meng de gehaktsoorten, de eieren, de gebakken uien, de cognac en de pistachenoten, peper en zout en zet 1 uur koel weg, zodat de smaken goed doortrekken. Proef 1 balletje van het mengsel door het te laten garen in de magnetron en pas eventueel peper en zout aan. Vet een flinke cakevorm in met boter, warm de oven voor op 180 graden C. Laat de cake 45 minuten bakken. ! kwartier af laten koelen, omkeren en in plakken snijden.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit kalfscake met pistachenoten recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven