Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kalfslappen op groente recept
Kalfslappen op groente recept

Kalfslappen op groente


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bestrooi de kalfslappen met zout. Verhit de boter in een braadpan en bak de kalfslappen aan beide kanten bruin. Neem de pan van het vuur en voeg de fond met 2 glazen water en tijm toe. Breng het geheel aan de kook en laat het zonder te koken op laag vuur 4 uur afgedekt sudderen. Schil de aardappelen en snijd ze in stukjes. Snijd de worteltjes in plakjes. Snijd de selderij in reepjes. Voeg als het vlees bijna gaar is de aardappelblokjes en groente toe. Laat het geheel in 20 minuten gaar stoven. Neem het vlees uit de pan en houd het warm. Verdeel de groente met aardappelblokjes over 4 borden en leg de kalfslappen erop.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kalfslappen op groente recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven