Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kalfsvleesreepjes met mango en basilicum recept
Kalfsvleesreepjes met mango en basilicum recept

Kalfsvleesreepjes met mango en basilicum


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd het vruchtvlees van de mango in reepjes. Verwarm de olijfolie in een wok met anti-aanbaklaag en roerbak hierin de kalfsreepjes, mooi bruin en nog rosť van binnen. Neem de reepjes uit de wok. Bestrooi ze met zout en peper en houd ze warm. Roerbak de knoflook, de plakjes spaanse peper en de asperges, in de overgebleven olijfolie, zonder te kleuren. Voeg sake en de mango toe, roerbak het geheel nog even, verwarm de kalfsvleesreepjes in het mengsel en voeg als laatste de basilicumblaadjes toe.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit kalfsvleesreepjes met mango en basilicum recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven