Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Lam op Ivans wijze recept
Lam op Ivans wijze recept

Lam op Ivans wijze


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de lamsbout in stukjes van 4 cm bij 4. Inwrijven met zout en peper en een uurtje in de koelkast laten staan. Bak vervolgens het vlees in olijfolie met een wat boter mooi bruin. Voeg eerst de ajuin bij en laat even mee stoven. Rapen en aardappelen in cubetjes snijden van ongeveer 3 cm. Voeg bij het vlees de rapen, de aardappelen, de fijn gesneden wordtelen en prei toe als ook de geplette look en gember. Kuiden naar smaak. Rapen mogen ook eerst een beetje gebruind worden! Het geheel overgieten met witte wijn, aan de kook brengen en anderhalf uur op een klein pitje laten sudderen. Opdienen met een heerlijke St. Emilion en eet smakelijk. Mop van het schaapje: Zegt mijn paard tot mijn schaap: wat is jou overkome, je mankt. Waarop het schaap zegt: ik ben veel verbetert want ik was vroeger lam!

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit lam op ivans wijze recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven