Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Madrasrundvlees recept
Madrasrundvlees recept

Madrasrundvlees


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng de vindaloo-pasta met het vlees.
Snipper de ui en bak het in de ghee tot het tamelijk donker is.
Voeg het vlees toe en braad het tot het bruin is.
Voeg net zoveel water toe tot het vlees bedekt is.
Doe een deksel half op de pan en kook het vlees 40 minuten, dan het deksel eraf halen en koken tot het vlees mals en de saus behoorlijk ingedikt is.
Garneren met amandelen.

Allergenen Informatie

Voor dit madrasrundvlees recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven