Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pepersteak recept
Pepersteak recept

Pepersteak


Ingrediënten


Bereidingswijze


Plet de peperkorrels. Bestrijk de steaks met de helft van de olijfolie en rol de zijkanten door de peperkorrels. Verhit de rest van de olijfolie in een braadpan en bak de steaks in 5 minuten aan beide kanten bruin en rosť. Leg de steaks op 4 borden en houd ze warm. Temper het vuur en schenk de wijn al roerend in de pan. Voeg 115 mililiter water toe en breng het geheel aan de kook. Laat het mengsel 5 minuten al roerend inkoken. Breng het op smaak met zout en schenk de saus over de steaks.

Allergenen Informatie

Voor dit pepersteak recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven