Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Piept de porc  la Bucharest recept
Piept de porc  la Bucharest recept

Piept de porc la Bucharest


Ingrediënten


Bereidingswijze


Marinade: Neem de olijfolie en meng die met de de vleeskruiden en een beetje rode wijn. Snijd de knoflook fijn en doe deze door het mengsel. Vlees: Verwijder het vet van de varkensborst (een klein randje mag overblijven) en kruid de varkensborst met de marinade. Snijd een rode ui in ringen. Leg het vlees in de oven op een bakplaat. Strooi de ui over het vlees. Bak gaar in het midden van de voorverwarmde oven op ongeveer 200 graden C. (dit proces duurt ongeveer een half uur).

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit piept de porc la bucharest recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven