Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pilaf recept
Pilaf recept

Pilaf


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Boter verhitten en het vlees in ongeveer 10 minuten bruinen Het vlees uit de pan halen en de uien in hetzelfde vet fruiten. Daarna, het vlees, de champignons, de knoflook, de sambal, de ketchap, het vocht van de perziken en peper en zout naar smaak toevoegen en dit ongeveer 40 minuten laten sudderen. Dan de perziken in stukjes snijden en samen met de tomatenpuree toevoegen en dan nog ongeveer 10 minuten mee laten warmen.
Heerlijk met rijst en een salade.
Extra tip, wil je het pikanter dan meer sambal toevoegen en wat ook heerlijk erbij is, is een scheut hot sweet chili saus.
Succes ermee.

Allergenen Informatie

Voor dit pilaf recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Pilaf heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9.3 / 10 in 3 recensies

  • Lekker. Heel lekker zelfs.
    Henk de Varaan gaf dit recept op 10 oktober 2013 5 uit 5 sterren
  • In plaats van nasi-vlees kan ik aanraden runderpoulet (vlaams: stoofvlees) te gebruiken bij dit recept. Het vlees dient dan natuurlijk wel enkele uren gaar te sudderen op een zacht vuurtje.
    Donald gaf dit recept op 1 april 2013 4 uit 5 sterren
  • Hallo, Een heerlijk recept maar je kan er natuurlijk je eigen draai aan geven. Smakelijk.
    Sonja gaf dit recept op 30 december 2012 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven