Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Roerbak varkensreepjes recept
Roerbak varkensreepjes recept

Roerbak varkensreepjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel en snipper de ui en knoflook. Verwijder de zaadjes van de paprika's en snijd ze in stukjes. Maak de boontjes schoon en breek ze in stukjes. Verhit de helft van de olijfolie in een koekenpan en fruit de ui met knoflook 5 minuten op laag vuur. Voeg de varkensreepjes toe en bak het al roerend bruin en gaar. Neem het vlees uit de pan. Verhit de rest van de olijfolie in de pan en bak de sperzieboontjes met paprika beetgaar. Voeg het vlees toe met de bouillon, ketjap en zout. Breng het geheel aan de kook en warm het goed door.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit roerbak varkensreepjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven