Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rundergehaktburgers met koriander-yoghurtsaus recept
Rundergehaktburgers met koriander-yoghurtsaus recept

Rundergehaktburgers met koriander-yoghurtsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Begin met de saus: Pureer de koriander glad met de olie, gember en azijn in een blender of staafmixer. Roer het koriandermengsel door de yoghurt en laat de smaken minstens 1 uur intrekken. Maak de burgers: Wel de rozijnen ca. 10 minuten in heet water, dep ze droog. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan. Snipper de lente-uitjes fijn Doe het gehakt in een kom en pers de gepelde knoflook erboven uit. Voeg de rozijnen, pijnboompitten, lente-ui, piment, kaneel en zout en peper naar smaak toe. Kneed het gehaktmengsel goed doorelkaar en vorm er 4 platte koekjes van. Verhit de olie in een koekepan en bak de burgers in ca. 20 minuten aan beide kanten bruin en gaar. Serveer de burgers met de saus.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit rundergehaktburgers met koriander-yoghurtsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven