Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spareribs met donker Trappistenbier recept
Spareribs met donker Trappistenbier recept

Spareribs met donker Trappistenbier


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng in een kom de sojasaus, mosterd, rozemarijn, worcestersaus, bier en peper en zout. Voeg de olijfolie toe en roer goed door elkaar. Stop de spareribs in een hersluitbare diepvrieszak. Giet de marinade erbij. Sluit de zak en schud goed. Laat 1 uur trekken in de koelkast. Verwarm de oven voor op 220 C. Bak het vlees gedurende 30 minuten. Giet de marinade in een steelpan. Voeg er de honing aan toe. Breng aan de kook. Laat tot 1/3 inkoken op een matig vuur. Breng indien nodig op smaak met nog wat peper en zout. Serveer de spareribs op de borden. Giet er tenslotte de saus overheen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit spareribs met donker trappistenbier recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven