Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Strumica recept
Strumica recept

Strumica


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe de runderlappen, de parten ui, het teentje knoflook, de plakjes wortel, de bleekselderij, de takjes peterselie, het laurierblad, de kruidnagels, de peperkorrels en wat zout in een pan. Voeg zoveel water toe dat het vlees net onder staat. Breng het geheel aan de kook. Draai de hittebron laag, leg een deksel op de pan en laat het vlees zachtjes 2 uur trekken totdat het gaar is. Neem het vlees uit de pan, laat het afkoelen en snijd het in reepjes. Zeef het kookvocht en bewaar dit voor een ander gerecht. De saus: Verhit de olie in een pan en fruit hierin de klein gesneden uien 3 min. Voeg de stukjes tomaat, de fijngehakte peterselie, de azijn, de suiker en de tabasco toe. Breng de saus aan de kook. Draai de hittebron klein en laat alles 5 min. zachtjes pruttelen. Voeg de reepjes vlees toe en roer alles goed door elkaar. Laat het gerecht door en door warm worden en breng het op smaak met peper en zout.

Allergenen Informatie

Voor dit strumica recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven