Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Varkensschnitsel recept
Varkensschnitsel recept

Varkensschnitsel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Citroen schoonboenen en helft van schil grof raspen. Citroen halveren en een helft uitpersen (andere helft wordt niet gebruikt). In diep bord bloem met vork mengen met mespunt zout en peper. Filetlapjes droogdeppen met keukenpapier en door gekruide bloem wentelen. Overtollig bloem van vlees afschudden. In koekenpan 2 eetlepels boter verhitten. Schnitzels in ca. 8 min. goudbruin en gaar bakken. Schnitzels uit pan nemen en warmhouden. Citroenrasp en -sap en 1 eetlepel water door bakvet roeren. Aanbaksels goed losroeren. Rest van boter in jus smelten. Schnitzels op borden leggen, jus erover schenken. Koriander erboven fijn knippen.

Allergenen Informatie

Voor dit varkensschnitsel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven