Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Yakinikubiefstuk met rijstmie recept
Yakinikubiefstuk met rijstmie recept

Yakinikubiefstuk met rijstmie


Ingrediënten


Bereidingswijze


Marineer de vleesreepjes 30 minuten in een marinade van rijstwijn, sherry, soyasaus en suiker (suiker moet opgelost zijn). Verhit 2 lepels olie in de wadjan en roerbak het vlees 1 minuut. Voeg de marinade toe en roerbak 2 minuten. Leg de slablaadjes in diepe borden, verdeel de mie hierover en de biefreepjes hier weer bovenop. Strooi er wat gewreven Spaanse peper over en serveer.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit yakinikubiefstuk met rijstmie recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Yakinikubiefstuk met rijstmie heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie

  • Goed recept, alleen klopt de naam eigenlijk niet... Met Yakitori wordt gegrilde kip[spies] bedoeld, [tori = vogel]. In dit geval zou het Yakiniku moeten zijn, [niku = vlees]. MvG
    Missmaru gaf dit recept op 1 januari 2008 4 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven