Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Zuid Afrikaanse Bredie


Ingrediënten


Bereidingswijze


Tomaten ontvellen, zaadjes verwijderen en vruchtvlees in blokjes snijden. Zaadjes uit de pepers verwijderen en pepers fijnhakken. Vlees inwrijven met zwarte peper en bestrooien met bloem. In braadpan de olie verhitten en vlees in 6 minuten op hoog vuur bruin bakken. Ui,knoflook en gember toevoegen en 3 minuten zachtjes meebakken. Kardemom, koriander, Italiaanse kruiden, rode peper, tomaat, bruine suiker en fond erdoor scheppen. Zout naar smaak toevoegen en vlees met deksel schuin op de pan 60 minuten heel zachtjes laten sudderen, geregeld roeren. Deksel van de pan nemen en in 20 minuten vocht laten verdampen tot een dikke saus ontstaat. Lekker met gekookte aardappels. Leg ter decoratie een hele rode peper op elk bord bredie. (niet opeten)

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit zuid afrikaanse bredie recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven