Gemarineerde struisvogelsteaks met courgette

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Aluminiumfolie
  • Koekenpan
  • Rasp

Bereidingswijze

  1. Maak de knoflook schoon en rasp deze fijn.
    Maak de schoon en snij deze in dunne ringetjes.
    Maak de schoon en snij deze in blokjes.
    Haal de blaadjes van het takje deel het in twee.
    Hak een deel van de blaadjes zeer fijn.
    Neem een schaal en doe de gehakte er in.
    Voeg verder de knoflook, azijn, 6 eetlepels , en toe aan de rozemarijnhaksel.
    Meng de marinade goed door elkaar en rol de struisvogelsteaks er door.
    Leg de steak in de schaal met marinade en zet deze op een koele plaats maar niet in de koelkast.
    Laat de steaks 24 uur marineren.
    Verwarm 4 borden voor.
    Verhit in een koekenpan 2 eetlepel en de .
    Bak de struisvogelsteaks op hoog vuur rond om bruin en van binnen rosé.
    Houd de steaks op een bord onder aluminiumfolie warm.
    Schep de , de , de rest van de marinade en de door het bakvet.
    Schep het geheel constant om tot de en cougette gaar zijn.
    Breng op smaak met en .
    Schep de mengsel op de warme borden.
    Leg de struisvogelsteaks erop.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie en olie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in olie en olie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
personen
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
1198 kcal
59%4792 kcal
Vetten
25 g.
35%100 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
1 g.
0%4 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Gemarineerde struisvogelsteaks met courgette