Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Konijnen-appelspiesjes recept
Konijnen-appelspiesjes recept

Konijnen-appelspiesjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Week 4 satéprikkers in koud water. Spoel de levertjes en snijd ze in stukjes. Pel de sjalotjes en snijd ze in plakjes. Verwijder de klokhuizen van de appels en snijd ze in partjes. Rijg afwisselend stukjes lever met appel en sjalot aan de satéprikkers. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de spiesjes in 3 minuten aan beide kanten bruin en gaar. Neem ze uit de pan en verdeel ze over 4 bordjes. Besprenkel ze met balsamico-azijn. Bestrooi de spiesjes met zout. Verhit de boter met honing en smoor de appelpartjes bruin. Serveer de appelpartjes bij de spiesjes.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit konijnen-appelspiesjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven