Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aardbeienjam met citroen recept
Aardbeienjam met citroen recept

Aardbeienjam met citroen


Ingrediënten


7

Bereidingswijze


Was de aardbeien en verwijder de kroontjes. Snijd de aarbeien in kleine stukjes (of pureer in een blender).
Boen de citroen goed schoon. Rasp de schil en pers de vrucht uit.
Doe de aardbeien met de geleisuiker, citroenrasp en citroensap in een pannetje.
Verwarm de massa terwijl je roert, tot het hevig borrelt. Laat ongeveer 4 minuten doorkoken.
Doe de jam in (gesteriliseerde) jampotten, vul ze tot de rand. Sluit ze af en zet de ondersteboven op een theedoek om verder af te koelen. Plak er een etiket op.
Na openen in de koelkast bewaren.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit aardbeienjam met citroen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven