Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kweeperenjam recept
Kweeperenjam recept

Kweeperenjam


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kweeperen in stukken snijden inclusief schil. Opzetten in een ruime pan met ruim water. Zachtje aan de kook brengen en ongeveer anderhalf uur zachtje laten koken tot het vruchtvlees zacht is. 1 nacht laten staan. Dan de kweeperen in een doek laten uitlekken. 1 liter water, 0,5 kg geleisuiker, citroensap en vruchtvlees verwarmen. In gesteriliseerde potten doen en ongekeerd laten afkoelen.

Allergenen Informatie

Voor dit kweeperenjam recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven