Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Perzikjam met jenever recept
Perzikjam met jenever recept

Perzikjam met jenever


Ingrediënten


Bereidingswijze


Citroen uitpersen (3 eetlepels sap). Perziken in kokend water onderdompelen en ontvellen. Halveren, pit verwijderen en in kleine stukjes snijden. In braadpan perziken en geleisuiker goed door elkaar roeren. Citroensap erdoor roeren. Mengsel op heel zacht vuur al roerend aan de kook brengen. Dan borrelend 4 minuten laten doorkoken. Pan van het vuur nemen, jenever erdoor roeren. Dan de potjes tot aan de rand toe vullen en meteen afsluiten. Potjes omgekeerd laten afkoelen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit perzikjam met jenever recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven