Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aardbeien met een chocojasje recept
Aardbeien met een chocojasje recept

Aardbeien met een chocojasje


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de aardbeien schoon maar laat de steeltjes eraan zitten. Smelt beide soorten chocolade in aparte kommetjes au bain marie. Pak de aardbeien bij het steeltje vast. Doop ze eerst voor twee derde in de gesmolten witte chocolade en laat het opstijven. Door dan de aardbeien voor de helft in de gesmolten pure chocolade. Laat het afkoelen en opstijven.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit aardbeien met een chocojasje recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven