Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Citroenmuffins met honing en maanzaad recept
Citroenmuffins met honing en maanzaad recept

Citroenmuffins met honing en maanzaad


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bereiden: Oven voorverwarmen op 200 graden C. Citroen schoonboenen. Helft van schil fijnraspen en halve vrucht uitpersen (andere helft word niet gebruikt). In schaal bakmeel mengen met bakpoeder, basterdsuiker citroenrasp, maanzaad en mespunt zout. Honing in citroensap laten oplossen. In andere kom eieren loskloppen. Citroensap met honing, karnemelk en olie door eieren roeren. In bakmeel kuiltje maken, eimengsel erin gieten en luchtig met vork of pollepel door bloemmengsel spatelen (paar klontjes is niet erg). Beslag in holtes van ingevette muffinvorm scheppen. Vorm op rooster in midden van oven schuiven en muffins in ca 20-2 5 min goudbruin en gaar bakken. In vorm 5 min laten afkoelen. Muffins uit vorm nemen en op taartrooster verder laten afkoelen. Muffins afzonderlijk in plasticfolie verpakt vervoeren.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit citroenmuffins met honing en maanzaad recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven