Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Fruitsuiker baklava recept
Fruitsuiker baklava recept
Laatste update: 11 september 2016 om 11:09

Fruitsuiker baklava


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


smeer de bodem van de oven schaal in met olijf olie,
leg dan een aantal lagen filodeegvellen, dan de plakjes appel een laag of 2 op elkaar, dan een aantal lepels jam en verdeel dat over de appel,
vervolgens weer 4 vellen filodeeg en herhaal dit, maar nu met de gewelde rozijntjes erbij en andere smaak jam tot de appel op is,
nu komen we bij de laatste laag, bestrijk die weer met beetje olijf olie en nog een beetje jam.
verwarm ondertussen de oven voor op 160 graden.
doe de baklava dan de oven in voor ongeveer 45 tot 60 min.,
hete lucht gaat sneller dan een gas oven
en smullen maar

Allergenen Informatie

Voor dit fruitsuiker baklava recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven