Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kaasstengels recept
Kaasstengels recept

Kaasstengels


Ingrediënten


Bereidingswijze


1. Verdeel een beetje bloem op tafel.
2. Haal de folie van 1 plakje bladerdeeg af en leg hem met deze kant naar boven op de bloem.
3. Strooi er een eetlepel geraspte kaas overheen.
4. Leg er nog een plakje bovenop.
5. Strooi nog een eetlepel geraspte kaas boven op het plakje.
6. Leg het derde plakje erop met de plakkerige kant naar beneden.
7. Rol alles uit tot de dikte van 1 plakje bladerdeeg.
8. Snijd repen van ongeveer 1,5 cm breedte
9. Leg de repen op een bakplaat en strijk er een beetje ei.
10. Strooi er een beetje geraspte kaas op.
11. Bak de kaasstengels 20 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden Celsius.

Serveersuggesties

De kaasstengels zien er nóg leuker uit als je ze een beetje draait voordat je ze bakt.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kaasstengels recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven