Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pitabroodjes met gehaktballetjes recept
Pitabroodjes met gehaktballetjes recept

Pitabroodjes met gehaktballetjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng het gehakt met paneermeel en zout en draai er 6 kleine balletjes van. Bak de balletjes in wat boven rondom bruin en in 15 minuten gaar. Rooster de pitabroodjes lichtbruin. Leg de broodjes half open op de bordjes en laat ze iets afkoelen. Leg een blaadje sla in ieder broodje met daarop een plak kaas. Stop in elk broodje 3 balletjes gehakt en spuit er wat tomatenketchup over.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit pitabroodjes met gehaktballetjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven