Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bloemkoolschotel met knakworstjes recept
Bloemkoolschotel met knakworstjes recept

Bloemkoolschotel met knakworstjes


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Snijd de bloemkool in roosjes en kook ze in water met zout in 15 minuten beetgaar. Laat de knakworstjes uitlekken en leg ze naast elkaar in een ovenschaal. Verdeel de bloemkool over de worstjes. Verwarm de oven voor op 200 graden C. Maak de aardappelpuree volgens de aanwijzing op het pakje en verdeel het over de bloemkool. Bestrooi het gerecht met de kaas. Bak het gerecht in het midden van de oven 20 minuten tot er een mooi korstje op komt.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit bloemkoolschotel met knakworstjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven